Zie je mij?

Al 35 jaar ziet Ontmoeting mensen in schrijnende situaties. We lopen niet met een grote boog om hen heen, maar laten hen merken: ‘Wij zien jou.’ We kijken naar hen hoe God het heeft bedoeld: als een mens van grote waarde.

Ziet u hen? Help ons met uw gift! Zo kunnen wij naast kwetsbare mensen blijven staan en echt naar hen omkijken.

Doneren

Zie je mij?

Dagelijks ontmoeten wij mensen in schrijnende situaties. Zoals Sam. Ruim twee jaar verbleef hij in de noodopvang. Hij was erg eenzaam en moe van de lange weg die hij had afgelegd. ‘Ontmoeting gaf me meer dan een kop koffie en een praatje. Het is familie geworden!’

In ons werk merken we hoe belangrijk het is dat we mensen zien. Dat doen we al 35 jaar. Door uw steun kunnen wij naast kwetsbare mensen blijven staan en echt naar hen omkijken.

 

Zie je mij?

Het verhaal van Andreas

Ik ben Andreas. Verslaving en criminaliteit waren een vast onderdeel van mijn leven. Ik was dakloos of zat in de gevangenis. Ik was van God los en had alle vertrouwen in mensen verloren. Tot ik bij Ontmoeting kwam. Zij gaven mij motivatie en geloofsvertrouwen! Met vallen en opstaan én oprechte aandacht kwam ik er uiteindelijk weer bovenop. Nu werk ik als facilitair medewerker en klusjesman op de locatie in Houten. Door uw steun word ik gezien!

Ja, ik wil doneren

Het verhaal van

referentie

Sam

'Toen ik binnenkwam, voelde ik me welkom!'

Lees meer
referentie

Monique

'Ik kan nu zelfs iets betekenen voor anderen!'

Lees meer
referentie

Marie José

'Ik kan hier een stukje van mezelf laten zien zonder beoordeeld te worden op wie en wat ik ooit was.'

Lees meer
referentie

Maria

'Ontmoeting is mijn familie geworden!'

Lees meer

Steun het open huis