Ondernemers Netwerk Ontmoeting

Ondernemers Netwerk Ontmoeting

In Nederland zijn er veel mensen die leven aan de rand van de samenleving. Mensen die geen volwaardige plek hebben in onze maatschappij en door velen worden vergeten. Deze vastgelopen mensen hebben hulp nodig. Ook ondernemers, zoals jij, kunnen zich inzetten voor deze mensen. Word lid van het Ondernemers Netwerk Ontmoeting. Je helpt samen met mede-ondernemers kwetsbare mensen een stap verder in de maatschappij. Afhankelijk van jouw interesses en mogelijkheden kun je betrokken worden bij het werk van Ontmoeting. Naast financiële steun kun je ook helpen door producten te leveren of diensten aan te bieden waarin je bent gespecialiseerd.

'Ieder mens is kostbaar, daar zet ik me voor in!' Andre Voorberg, relatiemanager

Hoe werkt het?

Ondernemers Netwerk Ontmoeting biedt inspiratie, ontmoeting en actie voor ondernemers die verder willen kijken dan hun eigen bedrijf. Op de bijeenkomsten van Ondernemers Netwerk Ontmoeting krijg je inspiratie en stof tot nadenken door sprekers, excursies en ontmoeting.

Uiteraard is er ook ruimte voor ontmoeting en gesprekken met cliënten. Boeiend en inspirerend!

Het zijn verschillende werelden die elkaar ontmoeten, maar je zult merken dat er altijd iets te vinden is dat je met elkaar deelt. Samen met andere ondernemers zet je je in voor deze mensen die op de een of andere manier zijn vastgelopen in onze samenleving. In een sfeer van handen uit de mouwen ontstaan mooie initiatieven. Zoals de aanschaf en inrichting van een nieuwe Thuishaven voor cliënten van Ontmoeting.

Sluit je ook aan bij Ondernemers Netwerk Ontmoeting en verrijk je leven en je ondernemerschap!

Wat biedt Ontmoeting een ONO-lid?

Je hebt de mogelijkheid om je als Ontmoeting-vriend of als Ontmoeting-partner deel te nemen aan het Ondernemers Netwerk Ontmoeting.

#Samen ondernemen

Graag zetten we ons hier samen met jou voor in.

André Voorberg
avoorberg@ontmoeting.org
06  416 125 61

Contactgegevens

Centraal Bureau
Onderdoor 56
Postbus 263
3990 GB HOUTEN
NL35 RABO 0387 6691 40
KvK 24371741
BTW NL 8142.00.308.B.02