Comités: samen activiteiten organiseren

Help jij anderen een stap verder?

Word comitélid

Wil je iets betekenen voor kwetsbare mensen? Vind je het leuk om (met anderen) activiteiten te organiseren voor een doel dat meer dan de moeite waard is? Dan is een comité van Ontmoeting vast wat voor jou. Samen kunnen we iets betekenen voor kwetsbare mensen.

Wat doet een comité?

Een comité bestaat uit een groepje enthousiaste vrijwilligers die met hart voor hun kwetsbare medemens in hun eigen plaats / regio diverse activiteiten organiseren. Comités geven bekendheid aan het werk van Ontmoeting en zorgen voor inkomsten. Ontmoeting heeft 25 comités met zo’n 230 comitéleden. In een comité zitten vijf tot vijftien personen.

‘Ik doe al sinds 2006 met veel plezier aan allerlei acties mee.’

Wat kun jij doen?

Met het geld dat wij van scholen, kerken, comités, bedrijven en particulieren krijgen, kunnen wij projecten financieren die niet gesubsidieerd worden door de overheid. Pastoraal werk is daar een voorbeeld van. Voor onze cliënten is dit nu juist een meerwaarde van onze hulpverlening. Pastorale hulp wordt gegeven mede dankzij opbrengsten van comités! Het comitéwerk is voor ons dus onmisbaar.

Om geld op te halen kun je van alles organiseren, zoals een

  • zangavond
  • workshops
  • markt
  • fietstocht
  • huis-aan-huiscollecte
  • daklozennacht

Uiteraard kunnen wij je ondersteunen met ideeën, draaiboeken en PR-materiaal. We organiseren geregeld een bijeenkomst waar je in contact komt met andere comités.

Iets betekenen?

Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe comitéleden. Misschien hebben we in jouw regio wel een comité dat versterking zoekt!
Ben je gemotiveerd om je in te zetten voor kwetsbare mensen? Wil je een deel van je tijd besteden aan het organiseren van acties? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Neem contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden via comites@ontmoeting.org.

‘Dankbaar voor alle zegeningen die wij mogen ontvangen, proberen we zo een steentje bij te dragen voor de doelgroep.'

Centraal bureau
Onderdoor 56
3990 GB HOUTEN

Meer info en aanmelden

Klaas Aalbers
kaalbers@ontmoeting.org
06 51 02 49 33

Over Ontmoeting

Wat doen wij Onze locaties