Verrijk je ondernemerschap door iets te betekenen voor de ander!

Voor ondernemers

In Nederland zijn er veel mensen die leven aan de rand van de samenleving. Mensen die geen volwaardige plek hebben in onze maatschappij en door velen worden vergeten. Deze vastgelopen mensen hebben hulp nodig. Ook ondernemers kunnen zich inzetten deze doelgroep. Dit kan onder andere door deel te nemen aan het Ondernemers Netwerk Ontmoeting of als sponsor van materiële en financiële middelen.

'Ieder mens is kostbaar, daar zet ik me voor in!' Andre Voorberg, relatiemanager

Wat doen wij

Soms loopt je leven anders dan je wilt. Je komt in de problemen door schulden of alcoholgebruik. Je verliest je werk en je huis. Het lijkt wel of alles tegenzit. Je wilt wel anders, maar het lukt niet om dit alleen op te lossen. Deze mensen komen wij dagelijks tegen. Ontmoeting helpt deze mensen de verbinding met zichzelf en hun omgeving weer op orde te krijgen. Daarbij kunnen bedrijven helpen!

Wat kun jij u als ondernemer doen?

Ook ondernemers, zoals jij, kunnen zich inzetten voor deze mensen. Word lid van het Ondernemers Netwerk Ontmoeting. Je helpt samen met mede-ondernemers kwetsbare mensen een stap verder in de maatschappij. Afhankelijk van jouw interesses en mogelijkheden kun je betrokken worden bij het werk van Ontmoeting. Naast financiële steun kun je ook helpen door producten te leveren of diensten aan te bieden waarin je bent gespecialiseerd.

Met het geld dat wij van scholen, kerken, comités, bedrijven en particulieren krijgen, kunnen wij projecten financieren die niet (helemaal) gesubsidieerd worden door de overheid.  Werktrajectbegeleiding is daar een voorbeeld van. Voor onze cliënten is dit nu juist een meerwaarde van onze hulpverlening. Werktrajectbegeleiding wordt gegeven mede dankzij steun van bedrijven! Jouw steun is voor ons dus onmisbaar.

Zo kan jouw organisatie meedoen:

  • Investeer in een concreet project van Ontmoeting;
  • Investeer in het begeleiden van een cliënt naar werk;
  • Sluit je aan bij Ondernemers Netwerk Ontmoeting.

Er zijn projecten die niet (geheel) gefinancierd worden door overheid en andere instanties. Hiervoor hebben we financiële steun van onze achterban nodig hebben.

Vraag naar de mogelijkheden!

#samenondernemen

Meer informatie of persoonlijk contact?

André Voorberg
avoorberg@ontmoeting.org
06  416 125 61

Contactgegevens

Centraal Bureau
Onderdoor 56
Postbus 263
3990 GB HOUTEN
NL35 RABO 0387 6691 40
KvK 24371741
BTW NL 8142.00.308.B.02

Verhalen van cliënten en ondernemers

referentie

John

'Ik heb niet veel nodig om blij te zijn!'

Lees meer
referentie

Clyde

'Ik voel me sterker'

Lees meer
referentie

Emile

‘Geloof in je eigen ideeen. En ga ervoor. Zet door!’

Lees meer
referentie

Evert-Jan Bouwheer

'Ik verwacht een binding met ondernemers die vanuit dezelfde achtergrond ondernemen'

Lees meer