Ontmoeting stopt in Almere

Aan het eind van dit jaar stopt Ontmoeting met haar activiteiten in Almere. In Almere werkte Ontmoeting met Straathoekwerkers. Naast het werk op straat waren zij actief op de Scholengemeenschap Pro-Almere. Er werd ambulante begeleiding geboden aan leerlingen. Daarnaast was er een samenwerking met Christelijke gemeente de Wegwijzer. Cliënten en leerlingen van Pro-Almere kregen hier de mogelijkheid om te werken of stage te lopen.

De lunchroom in het gebouw van de Wegwijzer blijft open. Evert Beukens is chefkok en begeleidt leerlingen van Pro-Almere tijdens hun stage. Waar nodig kan Evert terugvallen op de veldwerker van Ontmoeting, nu werkzaam in Harderwijk. Vanuit deze locatie van Ontmoeting zijn er goede contacten met de Wegwijzer.

Door de contacten die in de afgelopen jaren in Almere zijn opgedaan, blijft de mogelijkheid bestaan dat we als Ontmoeting opnieuw in Almere aan de slag gaan. Hiervoor zullen dan wel genoeg financiële middelen beschikbaar moeten zijn.

 

Helpt u mee?

Samen met u willen we ons blijven inzetten voor onze kwetsbare naaste. Helpt u mee? Dit kan door ons werk te steunen met uw gift. Doneer.