Ontmoeting is op 24 januari 2019 tijdens de landelijke finaledag genomineerd voor een Appeltje van Oranje 2019. Voorafgaand aan de finaledag vond er tussen 7 januari en 16 januari een stemtiendaagse plaats. Er zijn nu nog 10 projecten in de race voor de prestigieuze prijzen, die jaarlijks door het Oranje Fonds worden uitgereikt aan uitzonderlijke sociale projecten.

Het thema van de Appeltjes van Oranje is dit jaar De kracht van samen; Vrijwilligers doen mee(r)! Dat betekent dat alle kanshebbers op een buitengewone manier vrijwilligers mobiliseren en enthousiast houden om zo anderen te helpen. Dankzij deze projecten kijken mensen naar elkaar om, en hoeft niemand er alleen voor te staan in Nederland. Dat is al een bijzondere prestatie op zich, maar er zijn slechts drie Appeltjes van Oranje te vergeven. Tijdens de stemtiendaagse kreeg Ontmoeting maar liefste 15.800 stemmen. Overweldigend! Ontmoeting stond hiermee met stip op 1!

Op 24 januari is er door een medewerker en een vrijwilliger een pitch verzorgd. Naar aanleiding hiervan én het aantal stemmen heeft de jury besloten om Ontmoeting als een van de 10 genomineerden uit te roepen. Uiteindelijk worden er door de jury de drie winnaars gekozen.

Graag willen wij iedereen hartelijk bedanken die tijdens de stemtiendaagse op ons gestemd heeft. Mede dankzij uw bijdrage, hebben we dit kunnen bereiken. Dank u wel!

 

 

Helpt u mee?

Samen met u willen we ons blijven inzetten voor onze kwetsbare naaste. Helpt u mee? Dit kan door ons werk te steunen met uw gift. Doneer.