Als alles donker is …

Dit jaar zijn veel dingen anders dan anders. Niet voor iedereen. Veel van onze cliënten hebben ook nu geen plek om thuis te komen. Nu de dagen korter worden en het buiten kouder wordt, willen we vanuit bewogenheid, gedreven door de liefde van Christus, ons blijven inzetten voor deze mensen.

Het thema is ‘Als alles donker is…’ waarbij we verhalen delen van onze medewerkers die zien wat hun werk doet met mensen, en spreken we cliënten die hun leven zagen oplichten door de nieuwe kans die ze krijgen bij Ontmoeting. Hiermee willen we de kou, eenzaamheid en donkerte onder de aandacht brengen en mensen vragen om ons te blijven steunen. Zodat wij het leven van onze cliënten kunnen verlichten.

Dit jaar zijn veel dingen anders dan anders. Wij mogen samen met u, juist nu, weten dat een ding niet veranderd: het Licht der wereld.

Meer weten? Bekijk de campagnesite voor een video en een verhaal van onze medewerkers en cliënten. Uw gebed en financieel steunen is onmisbaar. Mogen we op uw steun rekenen?

Helpt u mee?

Samen met u willen we ons blijven inzetten voor onze kwetsbare naaste. Helpt u mee? Dit kan door ons werk te steunen met uw gift. Doneer.