Ontmoeting zoekt kleding met ervaring

In Hoek van Holland starten wij samen met onze cliënten ‘Om de Hoek’; een kledingbank om cliënten te activeren (door hen te helpen een stap te maken richting de arbeidsmarkt).

In Hoek van Holland zien we veel inwoners die rond de armoedegrens leven. Graag willen we hen de kans geven goede kleding aan te bieden tegen een klein prijsje.

We willen de winkel zo inrichten dat mensen echt klant kunnen zijn. Dat geldt voor klanten die de kleding zelf betalen, maar ook wat betreft het gratis te verstrekken van kleding aan klanten die een verwijsbrief hebben (ongeveer dezelfde constructie als de voedselbank).

Uw hulp kunnen we goed gebruiken!

Wat kunt u doen?

  • Schone en hele kleding verzamelen en afgeven in de winkel. Iedere zaterdag van 14:00 uur tot 16:00 uur.
  • Als u een actie met de gemeente vereniging wilt houden, horen we het graag van u zodat we grote aantallen goed kunnen verwerken. Stuur in dat geval een mail naar omdehoek@ontmoeting.org
  • Eén of meerder dagdelen per week helpen in de winkel. De werkzaamheden worden samen met onze cliënten uitgevoerd en bestaan uit: het sorteren van de kleding, kassawerk, en het ontvangen en helpen van de klanten.
  • Ook een gift is altijd van harte welkom. U kunt deze overmaken op rekeningnummer: NL16 RABO 0323 5872 08

Kijk op www.ontmoeting.org/locaties/om-de-hoek voor meer informatie.

Helpt u mee?

Samen met u willen we ons blijven inzetten voor onze kwetsbare naaste. Helpt u mee? Dit kan door ons werk te steunen met uw gift. Doneer.