We leven in een onzekere tijd. U en ik zijn aan huis gebonden en kunnen niet zomaar gaan en staan waar we willen. Het coronavirus heeft veel impact. Ook op de vele cliënten die Ontmoeting helpt. We willen er, gedreven door de liefde van Christus, juist nu voor hen zijn.

Van onze collega’s uit het werkveld horen we verhalen over de nood die er is bij cliënten. Cliënten vragen hulp om te voorzien in eerste levensbehoeften, nu de voedselbank is gesloten of weinig aanbod heeft en de supermarkten beperkte keuze hebben in goedkope producten. Vastigheden waar ze naar uitkeken, vallen weg. Op de inloop kunnen ze niet ‘zomaar’ meer terecht. Kwetsbare gezinnen in onveilige situaties zitten noodgedwongen bij elkaar in huis en cliënten dreigen terug te vallen in verslaving of een psychose.

Om ons werk door te kunnen laten gaan, is een noodactie gestart. Om cliënten zo goed mogelijk te helpen, in deze voor hen spannende en onzekere tijden.

Wat u kunt doen? We vragen om uw gebed, voor onze medewerkers en cliënten en om een (extra) gift via www.ontmoeting.org/juistnu.

 

Helpt u mee?

Samen met u willen we ons blijven inzetten voor onze kwetsbare naaste. Helpt u mee? Dit kan door ons werk te steunen met uw gift. Doneer.