Jaarlijks houdt het Reformatorisch Dagblad een lezersactie voor een buitenlands doel. Vanwege de coronamaatregelen zit reizen naar het buitenland er niet in en heeft het RD er daarom voor gekozen de actie te koppelen aan Nederlandse projecten. Naast Gevangenzorg Nederland en Scharlaken Koord is Ontmoeting gekozen als een van de projectdeelnemers. Daar zijn we uiteraard erg blij mee. Enerzijds omdat we hiermee een mooie financiële bijdrage ontvangen, maar anderzijds zeker ook om het verhaal van onze bezoekers en cliënten én van de medewerkers en vrijwilligers te mogen vertellen aan onze achterban.

Het thema van de lezersactie is ‘Help mee : Opnieuw beginnen’. Vanuit Ontmoeting wordt het werk vanuit de dienstencentra in Harderwijk en Rotterdam in beeld gebracht. Afgelopen weken heeft de verslaggever Ab Jansen diverse gesprekken gevoerd met verschillende collega’s en vrijwilligers.

Vanaf zaterdag 31 oktober vraagt het RD via sponsorpagina’s in de dagkrant (op dinsdagen en op zaterdagen) aandacht voor de actie “Help mee: opnieuw beginnen”. Dat gebeurt via korte verhalen die het werk van Ontmoeting en de andere organisaties belichten. Bedrijven en lezers zullen met behulp van deze pagina’s worden gevraagd een bijdrage te leveren. Op de website www.steundel.nl komen alle verhalen, foto’s en video’s te staan die rond de actie worden gemaakt.

Eind februari 2021 zal de actie worden afgesloten.

Wij zijn dankbaar voor deze unieke kans!

Helpt u mee?

Samen met u willen we ons blijven inzetten voor onze kwetsbare naaste. Helpt u mee? Dit kan door ons werk te steunen met uw gift. Doneer.