Ook vanuit de zakelijke wereld is er veel steun voor de hulp die wij bieden aan mensen die zijn vastgelopen. Fijn om te zien dat organisaties ook bezig zijn om hun personeel te betrekken bij de doelen die zij steunen. Een leuk voorbeeld is Speksnijder Mode. Dit bedrijf is al een aantal jaar lid van ons ondernemersnetwerk. Daarnaast gaat hun opbrengst van de plastic tasjes (waarvoor sinds vorig jaar aan de kassa een verplichte bijdrage gevraagd moet worden) naar Ontmoeting. De directie wilde graag het personeel meer laten betrekken bij het werk van Ontmoeting. Dat is gelukt! Afgelopen maand werden de 100 personeelsleden (en partners) ondergedompeld in de wereld van Ontmoeting. Tijdens een uitgezette route door Rotterdam ontmoetten deze mensen onze twee straatgidsen Erik en Hans en verschillende collega’s. Op verschillende plaatsen werd het verhaal van de cliënt én van de medewerker verteld.

Tijdens het eten in de Pauluskerk werd de groep verrast met een muzikaal optreden van een aantal cliënten, en medewerkers en een vrijwilliger.

Van het personeel ontvingen we veel positieve reacties. Ze vonden het bijzonder dat ze zo een inkijkje kregen in het leven van de mensen die we als Ontmoeting begeleiden.

Wilt u als bedrijf ook meer betekenen voor mensen die zijn vastgelopen? Kijk op https://www.ontmoeting.org/helpmee/voor-ondernemers/ voor de mogelijkheden of neem contact op met Gerrit van Kruistum of Besselyn de Rooij. We maken graag kennis!

Straatgids Hans heeft aandachtig gehoor van medewerkers van Speksnijder Mode

Straatgids Erik vertelt enthousiast zijn verhaal.

Buffet met een muzikale omlijsting m.m.v. cliënten, vrijwilliger en medewerkers van Ontmoeting.

Helpt u mee?

Samen met u willen we ons blijven inzetten voor onze kwetsbare naaste. Helpt u mee? Dit kan door ons werk te steunen met uw gift. Doneer.